Ontwikkeling

willyEwortel OntwikkelingPASSIE

E. van Wessel Gevelbekleding & Metaalzetterij werken ruim 25 jaar met HPS materialen.
Toen de plaatselijke voetbalclub het clubgebouw wilde renoveren vonden zij de mogelijkheden op de markt te duur en niet duurzaam genoeg. Onze heer Van Wessel werd altijd de Willy Wortel van de voetbalclub genoemd en zodoende werd hij om raad gevraagd.

Toen heeft hij voor de club de boeidelen met voorgelakt staal bekleed.

Exterieur & interieur

Sindsdien maken wij er enthousiast werk van. Het gaat al lang niet meer om het bekleden van boeiboorden alleen, maar ook bijvoorbeeld om het bekleden/moderniseren van een balkon, luifel, muur, poolhouse en/of tuinhuis. Zo kan met het juiste advies een passend geheel ontstaan.

Ook met de toepassing van verschillende profielen en structuren kan een prachtig effect worden bereikt. Door de jaren heen hebben wij verschillende mogelijkheden bedacht, uitgewerkt en met succes in de praktijk toegepast. Voor ons zijn de mogelijkheden oneindig; niet alleen voor buiten, maar ook voor binnen. Bij ‘binnen’ moet u bijvoorbeeld denken aan het renoveren/moderniseren van het interieur van een woning, salon, winkel of kantoor met HPS lambrisering, plafonds en/of wanden. Wij kunnen verschillende stijlen ontwerpen, vormen en monteren.

Wij hebben eigen machines om te experimenteren en om de materialen zo te buigen/zetten, dat een zo fraai en goed mogelijk resultaat bewerkstelligd kan worden. De markt vraagt en wij bedenken, adviseren en voeren uit.
Wij kunnen vrijwel elke vorm bijna naadloos bekleden. Regelmatig is de reactie van onze klanten “ongelooflijk wat u allemaal met dat materiaal kunt”, “strak werk” en “kunstenaars zijn het!”.

Bij E. van Wessel Gevelbekleding & Metaalzetterij bent u verzekerd van kwaliteit op elk onderdeel.
Of het nu gaat om de materialen, montage, service of garantie; bij ons zit u altijd goed. Dit is een veilig idee voor u en uw portemonnee!

In onze Fotogalerij vindt u diverse praktijkvoorbeelden, die door ons zijn bedacht/uitgevoerd.

tuinhuis-overkapping Ontwikkeling
Tuinhuis/Schuur met overkapping, bekleed met HPS200 Ultra Anthracite (ook de deur is van staal)

Onderstaand filmmateriaal ontvingen wij als dank van een tevreden klant.