HPS200 Ultra

NIEUW EN VERBETERD

Colorcoat HPS200 Ultra is de meest gebruikte voorgelakte staalplaat in Europa voor de bekleding van gevels en daken.

Revolutionair coatingsysteem

Het concept blijft in ontwikkeling. De meeste recente verbeteringen zijn het gevolg van zowel de veranderende eisen van de markt als van verbeteringen van de coating.

hpsEsample HPS200 UltrabrochureEhps HPS200 UltralaboratoriumEhps HPS200 Ultra

Het product wordt onderworpen aan uitgebreide praktijk- en versnelde laboratoriumtesten, die de vereiste normen vaak overtreffen. Zo staat de nieuwste coating voor nog langer behoud van kleur en glans.

Kleuren voor het leven

Na intensieve gesprekken met architecten en kleurenexperts is een nieuwe kleurenreeks ontwikkeld. Deze kleuren zijn zowel individueel als gecombineerd uitstekend toepasbaar. In onderstaand voorbeeld is een moderne combinatie gemaakt; Goosewing met Anthracite.

20140513_125844-1-300x169 HPS200 Ultra

Duurzaamheid & milieu

Colorcoat HPS200 Ultra is ontworpen voor de beste prestaties op totale functionele en esthetische duurzaamheid met garanties tot maar liefst 40 jaar. Schilderen of vervangen van onderdelen hoeft vaak pas ver na de garantieperiode te worden overwogen.

Er is geen inspectie of onderhoud vereist om de geldigheid van de Confidex Garantie te behouden. Naast de besparing van kosten spaart dit het milieu door eventueel onderhoud of vervanging uit te stellen.
Bovendien zijn alle milieu-onvriendelijke elementen verwijderd.

 

recycle-29227_640-288x300 HPS200 UltraRecycling
Het materiaal is keer op keer recyclebaar, zonder verlies van kwaliteit. Onderzoek heeft aangetoond, dat meer dan 95% van de stalen gevelbekleding wordt gerecycled aan het einde van de levensduur van bijvoorbeeld een gebouw. Zo gaan de milieu-investeringen in staal nooit verloren. Dit maakt staal het meest duurzame bouwmateriaal dat er bestaat.

In onze Fotogalerij vindt u een diversiteit aan fotomateriaal van projecten, die door ons zijn uitgevoerd. Als u een offerte wilt kunt u via het website-item Contact uw gegevens doorgeven. Wij zien uw aanvraag met belangstelling tegemoet.